perjantai 9. marraskuuta 2012

Esteitä - Förhinder

Nyt kävi kuulkaa köpelösti.

Nu gick det snett.


Leikkasin eilen salaattia ja samalla vasempaan peukalooni neljä tikkiä vaativan haavan, ja nyt on viikon ajan neulominen mahdotonta. En myöskään saa kantaa mitään painavaa vasemmalla kädellä, mikä on ensi viikon muuton kannalta tiestysti mahtavasti ajoitettua...Bloggaaminenkin on hidasta kun vältän varmuuden vuoksi vasemman käden käyttöä.

Jag skar igår sallad och dessutom min vänstra tumme så att den måste sys med fyra stygn, och nu kan jag inte sticka på en vecka. Jag kan inte heller bära något tungt med vänster hand, vilket är jättebehändigt med tanke på att vi ska flytta nästa vecka... Det går också långsamt att blogga när jag för säkerhets skull bara skriver med höger hand.


Pakattuja muuttolaatikoita on kotona joka paikassa ja pakkaaminen aika hyvässä vaiheessa, mutta turhauttaa kun en yksikätisenä voi tehdä sitä mitä pitäisi ja haluaisin. Salaatin syöminen on vaarallista, varokaa!

Vi har packade lådor överallt hemma och det mesta är redan packat, men det är frustrerande att inte kunna göra det jag borde och vill. Det är farligt att äta sallad, akta er!

1 kommentti:

  1. Aijai, toivottavasti peukalo paranee nopeasti! Kuinka sattuikin pahaan aikaan. :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!