keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Seljankukkakakku - Fläderblomstårta

Sain reseptiurakkani päätökseen, jee! Viimeisenä oli vuorossa vadelma-seljankukkatorttu, joka ei valitettavasti mennyt ihan putkeen. Sokerimassa jolla kuorrutin kakun oli kuivahtanut ja halkeili rumasti, joten oli pakko turvautua järeisiin keinoihin huomion siirtämiseksi muualle - elävät kukat toimivat siinä parhaiten ja ruma kakku muuttui tarjoilukelpoiseksi. 

Jag blev klar med mitt receptprojekt, hurra! Sist på listan var en hallon-flädertårta, som tyvärr inte gick som smord. Sockermassan som jag använde till att täcka tårtan med hade torkat och sprack fult, så jag fick ta till allvarliga distraktionsobjekt - levande blommor - för att täckas bjuda på tårtan.

Harmillisesti maku oli toinen seikka johon ei ollut kakussa tyytyväinen. Vadelmamousse onnistui hyvin ja oli maukas, mutta seljankukkamousse oli mautonta ja seljankukkamehu jolla kostutin kakun ei pahemmin maistunut. Tämä oli ensimmäinen kerta kun käytin seljankukkamehua, olisi kiva löytää jokin parempi resepti johon voisin loput mehusta käyttää.

Tyvärr var smaken den andra grejen som inte riktigt funkade. Hallonmoussen lyckades och var god, men flädermoussen smaklös och inte märktes fläderblomssaften som jag fuktade kakan med heller. Det här var första gången jag använde fläderblomssaft, det skulle vara kul att hitta nåt bättre recept att använda resten av flädersaften till.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!