torstai 13. elokuuta 2015

Lomaneule - Semesterstickning

Minunhan ei tänä vuonna pitänyt aloittaa uusia neuleprojekteja ennen kuin vanhat ovat valmistuneet, mutta toisin kävi kun etelänlomalle tarvittiin pienikokoinen matkaneule. Harmi etten varannut matkalle tarpeeksi lankaa mukaan, olisi ollut melkein valmis neule tuliaisena kotimatkalla. Nyt joudun tyytymään 80-prosenttisesti valmiiseen takakappaleeseen, tässä etelän paahtavassa auringossa kuvattuna.

Jag skulle ju inte  påbörja nya stickningsprojekt före jag fått de gamla färdiga, men så väl gick det inte då jag behövde en liten stickning att ta med på södernresa. Synd att jag inte tog med tillräckligt med garn, skulle ha fått en nästan hel stickning klar. Nu blev det bara ett nästan färdigt bakstycke, här fotad i söderns middagsljus.


1 kommentti:

  1. Heippa! Löytyi kiva blogisi Karkkiksen sivun kautta. Erikoisesti pidän viikon kasvikuvista, kun itselläni on kasviblogi. Mutta neulomista harrastan myös ja kaiken lisäksi vielä ruotsiakin, joten jään seuraamaan blogiasi kun kolme kivaa asiaa yhdistyy tässä. Ha det bra!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!