perjantai 11. helmikuuta 2011

Lankamatkalle Tallinnaan! - Garnresa till Tallinn!

Jee, huomenna lähden lahden eteläpuolelle tavoitteena shoppailla hävyttömän paljon lankoja! Kohteena on käsityö- ja lankakauppa Karnaluks, jossa käsityöammattilaisystäväni kävi syksyllä ja innostui niin että minunkin on kuulemma pakko nähdä tämä ihme. Joten huomenna luvassa holtitonta lankahamstrausta.

Hurra, imorgon ska jag korsa viken och ha som mål att shoppa skamligt mycket garn! Jag ska till handarbets- och garnbutiken Karnaluks i Tallinn, som min väninna som är handarbetsproffs besökte i höstas och blev så förtjust att hon absolut vill visa den för mig också. Inte mig emot! Så imorgon ska det bli garnfrosseri.

2 kommenttia:

  1. Mulla on tuo ihanuus vielä kokematta. Kävin kuitenkin pari vuotta sitten Tallinnassa ja ostin kyllä lankoja kilomäärältään mitä toiset jotain nestemäistä! Sen suomalaisten suosiman hotellin lähettyvyydellä on eräs pieni kauppakeskus, jonka uumenista löytyi kunnon lankakauppa ja ei paljonkaan siitä (valitettavan huonoilla ohjeilla minulta kun oli paikallinen suomalainen minua ohjaamassa) oli sellainen vanhanvihreä pieni puutalo mäenrinteessä jossa olikin lankakauppa! Tämä oli oikea löytö. Katselin jonkin aikaa lankoja, valitsin mitä haluan. Sitten istustekin mukavalla ´ladysohvalla´ kaverini kanssa lueskelmassa neulelehtiä kun myyjä/omistaja KERI minulle haluamani määrän lankaa. Ei muuten ollut niitä saumoja näistä langoista tehdyissä töissä!

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa mahtavalta reissulta! Pelkään että mullakin tulee huomenna olemaan melkoinen kantamus - mutta voimmepahan tuntea itsemme epätavallisiksi kun maanmiehemme raahaavat kossumäyriksiä ja me lankoja... :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!