tiistai 12. heinäkuuta 2011

Pätkävärjättyä sipulia - Lök i snuttar

Halusin kokeilla myös pätkävärjätyn langan tekemistä sipulilla. Ajattelin että helpointa olisi kiinnittää vyyhdi muovikassista leikatuilla suikaleilla, ja se sujuikin helposti.

Jag ville också prova på att färga garn i snuttar med lök. Jag tänkte att det skulle vara enklast att fästa härvan med strimlor som jag klippte ur en plastkasse, och det gick också smidigt.


Irrotettuani muovit huomasin kuitenkin että minulle kävi samalla tavalla kuin Bridget Jonesille keittiössä: kiinnityslanka värjäsi lopputuloksen. Onneksi ei yhtä pahasti kuin neiti Jonesilla, mutta pätkäsipulinen lankani on täynnä harmittavia vaaleanpunaisia laikkuja. Plää...

Men när jag öppnade plastbanden märkte jag att jag stötte på samma öde som Bridget Jones i köket: bandet jag knöt med färgade slutresultatet. Som tur inte lika fatalt som hos fröken Jones, men mitt snuttlökiga garn är fullt med störande röda fläckar. Blä...Neulottuna punaisen läikät eivät näy niin hyvin, joten ehkä tätä voi johonkin käyttää. Ja jatkossa suikaloin vain valkoisia muovikasseja vyyhdinpitimiksi.

Provade att sticka garnet och så syntes inte fläckarna så farligt, så kanske det går att använda till nånting. Och i framtiden strimlar jag endast vita plastkassar.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!