lauantai 26. marraskuuta 2011

Joulukalenteri - Julkalender

Päästin sisäisen joulunäpertäjän valloilleen, ja se ryhtyi tekemään lapsille joulukalenteria. Ensin kirjomalla päivämääriä vohvelikankaalle ja sitten ompelemalla vuoritettuja pusseja. Hidasta puuhaa, eikä marraskuun päiviä ole jäljellä kuin muutama. Ehkä sisäisellä näpertäjällä ei ole kalenteria.

Jag släppte loss min inre julpysslare, som började göra en julkalender till barnen. Först genom att brodera våffeltyg och sedan sy fodrade påsar av dem. Långsam syssla, i synnerhet när det bara är några dagar kvar av november. Kanske den inre pysslaren saknar kalender.


Pusseissa on takana veljesten etunimien alkukirjaimet, jotta ei tule kiistaa siitä kenen vuoro on avata pussi minäkin päivänä. Ensimmäinen ja viimeinen pussi ovat yhteisiä.

Påsarna har på baksidan initialen i brödernas förnamn, så att det inte blir strid om vems tur det är att öppna den. Den första och sista påsen är gemensamma.


Marimekolla on hauska joulukalenteri Maija Isolan kankaista, helpommalla olisin päässyt jos näpertäjä olisi inspiroitunut siitä.

Marimekko har en rolig julkalender av Maija Isolas tyger, jag skulle ha kommit betydligt lättare undan om pysslaren hade inspirerats av den.

2 kommenttia:

  1. Oikein kutsuvia! Siinä onkin jännitystä ja iloa joksikin aikaa!

    VastaaPoista
  2. Toivotaan niin! Ehdin jo vihjaista pojille että tällainen on luvassa, ja innostus oli käsinkosketeltava. Nyt pitää vaan pohtia mitä kivaa näihin kätkisi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!