keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Neulottuja joulupalloja - Stickade julbollar

Puoli maailmaa ja kaikki neuleharrastajat ovat varmaan tässä vaiheessa kuulleet Arnen ja Carlosin neulotuista joulupalloista. Aika moni on kokeillutkin, esimerkiksi Pia, Marilla ja Ingi. Minä sain inspiraation Hesarissa kuukausi sitten olleesta jutusta jossa oli selkeä ohje. Nopeasti palloja on syntynyt, ja lisää pukkaa.

Halva världen och alla stickare har säkert vid det här laget hört om Arnes och Carlos stickade julbollar. Ganska många har också prövat, till exempel Pia, Marilla och Ingi. Själv fick jag inspiration av en artikel i Helsingin sanomat för en månad sen med en intervju och en tydlig beskrivning. Snabbt har det blivit ett antal bollar, och fler är på kommande.


Tällaisten pienten nopeasti valmistuvien juttujen neulominen on kivaa, ja kun palloja voi koristella miten lystää ymmärrän hyvin niiden suosion. Ja ovathan ne kauniita koristeita. Itsekin koukutuin sen verran, että palloja lähtee melkein koko suvulle lahjaksi. Ja toivottavasti pari palloa jää omaankin joulukuuseen. Sitä odottaessa simulaatio lahjapalloilla ja korvikepuulla.

Det kul att sticka såna här små och snabba grejer, och när man kan variera mönstret oändligt förstår jag bra att de blivit en sån hit. Och visst är de vackra dekorationer. Själv blev jag så pass ivrig att det blir julbollar till nästan hela släkten till julklapp. Och hoppeligen några till vår egen julgran också. I väntan på den simulerade jag med gåvobollarna och ett surrogatträd.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!