lauantai 22. maaliskuuta 2014

Tiskirättejä - Disktrasor

Liityin viimein tiskirättejä neuloneiden joukkoon. Jämäbambulangasta syntyi kaksi sinistä rättiä, jotka parin päivän koeajon jälkeen tuntuvat pelittävän oikein hyvin. Aika näyttää miten ne selviävät pesuista ja voinko siirtyä kokonaan pois ostetuista tiskiräteistä.

Stickade några disktrasor av restbambugarn, som efter några dagars användning verkar funka riktigt bra. Få se hur de klarar sig i tvätten och om jag helt kan övergå till självstickade disktrasor istället för köpta.
lanka / Garn

Lanka / Garn: Novita Bambu
Malli / Mönster: Oma / Eget

2 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis työn jälki tuossa harmaassa. Sininen ei näy kovin hyvin.. Minulta tuollainen pikkutarkka työ ei onnistu ollenkaan vaan aina tulee epätasaista. Sekin on varmaan korvien välissä ja kun on sitten vielä ikäviä kokemuksia alakoulun käsityötunneilta,

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vakkari! Itse asiassa sama rätti esiintyy molemmissa kuvissa, lanka on samaa sinistä joka jäi yli taannoisesta bambuneuleestani. Kurjaa että niin monilla on huonoja kokemuksia koulun käsitöistä. Itselläni pahimmat koulutraumat ovat hiihdosta, enkä ole yläasteen jälkeen suksilla ollut.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!