torstai 9. helmikuuta 2012

Huovutustulos - Tovningsresultat

Eka lapanen tuli koneesta ulos suurin piirtein sellaisena kuin pitikin. Ainoastaan peukalo on vähän lyhyt, venytin sitä märkänä sen verran kuin oli mahdollista mutta ei ihan optimisti suunniteltu juttu.

Den första vanten kom ut ur tvättmaskinen nästan så som det var meningen. Endast tummen är lite kort, jag töjde ut den så mycket som det gick men det var inte optimal planering på den punkten.


Putkeen ei mennyt kukkakoristekaan joka muuttui haalistuneeksi möykyksi. Ja mikä tyhmintä olen tehnyt saman mokan aikaisemminkin, aarghh. Olisi ollut hyvä muistaa se ennen kuin tyrkkäsin kukan koneeseen, mutta ehkä vihdoin opin. Nyt uusia kukkia virkkaamaan ja kakkoslapanen koneeseen (josta kukat pidetään kaukana).

Blomman blev inte heller riktigt som det var menat, den förvandlades till en blek klump. Och det dummaste är att jag gjort samma fel en gång tidigare, aarghh. Skulle ha varit bra att minnas det innan jag tryckt på maskinens startknapp, men kanske jag äntligen lär mig. Nu ska det virkas nya blommor och vante nr. 2 ska i tvätten (men blommorna ska hållas långt borta).

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!