lauantai 12. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen odotusta - I väntan på påsken

Viikon kuluttua koittavaan pääsiäiseen olen tänä vuonna varautunut osittain hyvissä ajoin, osittain viime tipassa. Hyvää ennakointia edustavat edullisesti hankitut suklaamunat, parvekkeella kukkivat narsissit ja koristelua odottavat kananmunankuoret, jotka maltoin ruokaa viikon aikana laittaessa tyhjentää puhaltamalla rikkomisen sijaan.
Jag har i år förberett mig för påsken dels i god tid, dels i sista minuten. Till den första kategorin hör chokladäggen som jag fick förmånligt, narcisserna som blommar på balkongen och äggskalen som väntar på att dekoreras och som jag samlat under veckans matlagning genom att ta mig tid att blåsa dem tomma i stället för att knacka sönder dem som vanligt.
Huonoa ennakointia edustavat puolestaan parvekkeen jouluvalot ja se etten ole vielä kylvänyt pääsisäisruohoa. Onneksi meillä versoo muita keväisia kasveja, joten voimme ainakin jollain tavalla ihailla kevään kasvua pääsiäisenä.

Till den senare kategorin hör julljusen på balkongen och det att jag inte ännu sått påskgräs. Som tur har vi andra våriga växter som gror, så vi har åtminstone på nåt sätt möjlighet att beundra vårens växande under på påsken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!