maanantai 1. elokuuta 2011

Lomavirkkausta - Semestervirkning

Päätin ottaa lomamatkalle virkkausprojektin, sillä yhdellä koukulla on helpompi hosua autossa kuin kahdella puikolla. Projektista on tarkoitus tulla kesähame, vuoristossa homma etenikin jonkin verran pitkillä ajomatkoilla joita teimme päivittäin.

Jag beslöt att ta med på semesterresan ett virkningsprojekt, eftersom det är lättare att vifta med en krok i bilen än med två stickor. Det är meningen att projektet ska bli en sommarkjol, i bergen avancerade det i viss mån på de långa bilfärderna vi gjorde varje dag.Bulgarian vuoristosta tulimme viikoksi Pohjois-Kreikan rannikolle rantalomalle, ja suunnittelin virkkaavani mukavasti rantatuolissa. Mutta toistaiseksi dekkareiden lukeminen on vienyt voiton eikä projekti ole Välimeressä polskimisen lomassa liiemmin edennyt.

Från de bulgariska bergen kom vi för en vecka till kusten i norra Grekland på strandsemester, coh jag planerade att virka i solschäslongen. Men hittills har det mest blivit deckarläsning och projektet har inte avancerat när jag dessutom plaskat i Medelhavet dagarna i ända.


Lomaa on tosin vielä kaksi viikkoa jäljellä, eli toivo elää.

Visseligen har jag ännu två veckor semester kvar, så hoppet lever.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!