torstai 1. syyskuuta 2011

Kesähame - Sommarkjolen

Sohvasammakolla on taas aihetta tyytyväisyyteen, kun pääsi ensimmäistä isoa virkkaustyötäni esittelevään kuvaan malliksi (ja tyytyväinen olen minäkin).

Soffgrodan är igen nöjd när den fick bli modell för mitt första stora virkningsarbete (och visst är jag också nöjd).


Napit ja viimeistely puuttuvat vielä, ja kesäkin ehti vaihtua syksyksi ennen kuin kesäprojekti oli valmis. Mutta ottaen huomioon miten hidasta virkkaaminen oli olen iloinen että hame valmistui tämän vuoden puolella. Ja tänään paistoi aurinko lämpimästi, joten sateen välillä voi kuvitella että kesä jatkuu vielä.

Knapparna och finslipningen återstår ännu, och sommaren hann fövandlas till höst innan sommarprojektet var klart. Men med tanke på hur långsamgt jag virkade är jag glad att kjolen blev klar inom det här året. Och idag sken solen varmt, så mellan regnskurarna kan man inbilla sig att sommaren ännu fortsätter.


Olisi kiva saada muutkin kesäprojektit, pyörylälaukku ja juhannusneule, piakkoin valmiiksi ennen kuin on aika vaihtaa villalankoihin. Onneksi tänä viikonloppuna ei ole yhtä paljon ohjelmaa kuin viime viikolla, olen kotona myös hereilläoloaikana ja ehdin toivottavasti edistää näitäkin juttuja.

Det skulle vara kul att slutföra de andra sommarprojekten, cirkelväskan och midsommarstickningen, förrän det är dags att övergå till att sticka yllegarn. Som tur har jag inte lika mycket program det här veckoslutet som det förra, så jag är hemma även i vaket tillstånd och hinner hoppeligen jobba med de här också.

4 kommenttia:

 1. Siitä tulee kaunis! Harvemmin näkee neulehameita, itsellänikin on sellaisen neulomisesta parikymmentä vuotta...

  VastaaPoista
 2. Ser nätt ut! Alltid skönt när man får nånting färdigt.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista och tack! Minulla on tänä vuoni jokin neulehamekausi menossa, tänä vuona on valmistunut kaksi kun edellisestä on noin 17 vuotta, ja (ainakin) kaksi muuta on suunnitteilla.

  VastaaPoista
 4. Kääk, tulipa kirjoitusvirheitä edelliseen kommettiini! Siis vuonna eikä vuoni tai vuona...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!