torstai 4. joulukuuta 2014

Luukku 4 - Lucka 4

Kylmää ja pimeää, paleltaa. Paras keino siihen on minusta lämmin kylpy. Olen aina ollut enemmän kylpemis- kuin saunomisihminen, ja pyrkinyt asumaan asunnoissa joissa on kylpyamme. Kun paleltaa talvella on äärettömän nautinnollista vetäytyä lämpimään kylpyveteen likoamaan. Esteettistä nautintoa kylpyhetkeen tuovat kylpyhuoneen mosaiikkiseinä ja siihen sopiva kylpyvaahto.

Kallt och mörkt, huttrigt. Det bästa botemedlet är i mitt tycke ett varmt bad. Jag har alltid varit mera av en bad- än bastumänniska, och strävat efter att bo i lägenheter med badkar. När jag känner mig frusen på vintern är det oändligt njutningsfullt att lägga sig i varmt badvatten och mysa. Estetisk njutning ger badrummets mosaikvägg och badskummet som passar ihop med den.

Toisinaan kylpyhetkeen on mukava liittää lisäluksusta viinilasillisella. Koska lasinsirpaleet kylpyammeessa tai paljaiden varpaiden alla lattialla eivät ole hyvä juttu, mutta viini muovimukista juotuna ei myöskään ole kovin eleganttia, suosittelen hankkimaan retkikäyttöön tarkoitettuja muovisia viinilaseja. Itselläni on vain kuohuviinisellainen, mutta hyvin siitäkin voi punaviiniä juoda turvallisesti.

Ibland är det kul att addera lite extra lyx till badstunden med ett glas vin. Eftersom glassplitter i badkaret eller på golvet under bara fötter inte är kul, men att dricka vin ur plastmugg inte heller är särskilt elegant, rekommenderar jag att skaffa vinglas av plast för piknikbruk. Själv har jag bara ett skumpasådant, men bra går det att dricka rödvin ur det också.

1 kommentti:

  1. Oih, rakastan kylpemistä! Meillä oli lapsuuden kodissani pitkään kylpyamme ja siinä tuli puljattua monen litran edestä vettä. Nyttemmin olen tottunut kylvyttömään elämään, mutta aina välillä kyllä olisi ihana pulahtaa oikein lämpimään vaahtokylpyyn.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Tack för din kommentar!